Retourenbeleid

 

1. Sieraden-juwelen wil graag dat de klant tevreden is over de producten en diensten. Op ieder product heeft de klant een zichttermijn van 8 dagen. Deze termijn begint wanneer de klant de bestelling in ontvangst neemt.

2. De zichttermijn geldt niet voor sieraden die speciaal of op maat voor de klant zijn ontworpen, alsmede gepersonaliseerde sieraden en dus niet binnen het standaard assortiment vallen.

3. Gepersonaliseerde sieraden en/of op maat gemaakte sieraden kunnen niet retour.

4. Producten kunnen alleen worden geretourneerd wanneer deze ongebruikt, ongedragen, onbeschadigd in originele staat en in de originele verpakking worden ontvangen door sieraden-juwelen.

5. De klant dient er zelf voor te zorgen dat het product met pakbon, voldoende gefrankeerd en binnen de daarvoor gestelde termijn worden geretourneerd. De kosten voor de retourzending komen voor rekening van de klant.

6. Het is aan te bevelen de producten per aangetekende post te verzenden naar het adres van sieraden-juwelen dat op de website staat vermeld, zodat de klant de zending kan volgen. Geleden schade door vermissing van een verzonden product worden niet door sieraden-juwelen vergoed. Het risico en de aansprakelijkheid van de retourzending komt geheel voor de klant.

7. Wanneer sieraden-juwelen het product in de staat zoals omschreven in dit artikel en tijdig ontvangt, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetaald.

8. Neem altijd contact op met sieraden-juwelen voordat u het artikel retour stuurt.